Mango-radijs salade met kip

Mango-radijs salade met kip

Herfst Lente Zomer 20-120 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kipfilet: 100 g radijzen: 0.25 (bussel) mango: 0.25 sla: 0.25 (krop naar keuze) citroen: 0.25 (sap) koriander: 0.25 (bussel verse) olijfolie: 0.75 eetlepel tabasco (naar smaak) roze peperkorrels: 0.25 (tl) zout

Bereiding

Was de radijzen en schil de mango. Snij allebei in blokjes.

Meng de olijfolie en het citroensap met de fijngesnipperde koriander en de gemalen roze peper. Breng op smaak met zout en een paar druppels tabasco (optioneel). Meng de dressing onder de mango en de radijsjes. Laat 2 uur marineren in de koelkast voor de beste smaak.

Grill ondertussen de kippenfilets. serveer met de sla en de radijses.