Salade met radijs en feta

Salade met radijs en feta

Herfst Lente Zomer 20 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kerstomaten: 125 g feta: 50 g pijnboompitten: 0.12 g radijzen: 0.25 (bussel) komkommer: 0.25 ijsbergsla: 0.25 (krop) rode ui: 0.25 citroensap: 0.5 (tl) olijfolie peper zout

Bereiding

Was de sla, radijsjes, tomaatjes en komkommer. Snij de radijsjes in dunne plakjes, de kerstomaten in 2 en de komkommer in blokjes. Snipper de ui fijn, snij de feta in blokjes en scheur de sla in stukjes.

Rooster de pijnboompitten in een hete pan zonder olie tot ze goudbruin zijn.

Meng alles onder elkaar. Breng op smaak met een goede scheut olijfolie, citroensap, peper en zout.

Lekker met (volkoren) stokbrood.