Wraps van omelet met radijs en lente-ui

Wraps van omelet met radijs en lente-ui

Herfst Lente Zomer 25 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

ei: 1.5 radijzen: 0.25 (bosje) sojascheuten: 12.5 g lente ui: 0.5 melk (scheut) olijfolie peper zout

Bereiding

Klop de eieren los met een scheutje melk en breng op smaak met peper en zout.

Was de radijzen en snij ze in heel fijne plakjes. Was de lente-uitjes en snij ze in schuine ringen.

Bak 4 aparte omeletten (of doe het in 1 keer als je een hele grote pan hebt) De omelet mag niet te dik zijn.

Verdeel de groenten over de omeletten en rol strak op. Steek vast met een prikker of tandenstoker.

Lekker met een simpele salade bij.

Alternatieve ingrediënten

Tip: de wrap kan zowel lauw als koud gegeten worden. Ideaal om mee te pakken als lunch dus!