Op reis

Ga op reis in eigen keuken

Heb je deze zomer geen leuke vakantieplannen (meer)? Om toch een beetje van het buitenland te kunnen proeven, kan je gelukkig op reis gaan in je eigen keuken! Ontdek al deze prachtige bestemmingen op je bord en geniet!

ITALIË

Italië.jpg

Met deze Zuiderse pastasalade met ansjovis, olijven en zongedroogde tomaten waan je je meteen in het zonovergoten Italië. Meer heeft een mens niet nodig, toch?

FRANKRIJK

Frankrijk_1.jpg

Bon voyage, want jouw culinair tripje brengt je direct in hartje Frankrijk. Wat staat er op het menu? Een rasechte klassieker met een zomerse twist: ratatouille op de barbecue. Geniet, geniet, geniet!

THAILAND

Thailand_0.jpg

Kan je niet wachten om met een kokosnootdrankje in je hand op een tropisch strand te zitten? Dan is deze snelle pad thai echt iets voor jou! Ga ervoor en laat je wegvoeren door al die hemelse smaken uit Thailand.

GROOT-BRITTANNIË

Groot-Brittanië_0.jpg

Een leuk reisje hoeft helemaal niet ver weg te zijn! Groot-Brittanië, het land van de high tea en stevige ontbijtjes, is een prachtige parel die je ook culinair kan ontdekken. Geef deze Shepherd’s pie dus zeker een kans!

TURKIJE

Turkije_0.jpg

Laat je betoveren door heerlijke smaken uit Turkije met een simpel receptje: een Turkse pilav met groenten. Perfect voor vegetariërs of mensen die eens iets nieuws willen uitproberen! En euh, smakelijk!