Culinaire trip

Ga op reis in je eigen keuken

Raak je deze zomer maar moeilijk in vakantiestemming? Plan gewoon een culinair avontuur in je eigen keuken! Zo haal je in één, twee, drie toch een exotisch mini-vakantiegevoel in huis. Ideaal, toch?

FRANKRIJK

Frankrijk_2.jpg

Ooh la la, tijd om even te ontspannen in… Frankrijk! Maar hoe doe je dat precies van thuis uit? Met dit heerlijke recept voor Provençaalse vis in papillot!

GRIEKENLAND

Griekenland_2.jpg

Niets doet je meer denken aan de diepblauwe Middellandse zee dan deze vegetarische moussaka! Simpel, maar toch o zo lekker. Dus: laat het smaken!

INDIË

Indië.jpg

Even voor de volle 100% ontspannen? Dat kan met deze Indische curry met kalkoen, groenten en zilvervliesrijst. Perfect om van te genieten in je eigen tempel, euh, huis natuurlijk.

MEXICO

Mexico_1.jpg

Deze Mexicaanse taco’s met gehakt zorgen in een wip voor een zalig vakantiegevoel, een explosie van smaken en een volle maag. Een zomerreceptje om nooit meer te vergeten, toch?

TURKIJE

Turkije_1.jpg

Ontdek de culinaire kant van Turkije met deze gevulde aubergines met groentemengeling. Als de smaak je niet betovert, zal de geur het zeker en vast wel doen!