Moederdag

Hoe vier jij Moederdag? 4 leuke ideetjes!

15 augustus staat waarschijnlijk al aangeduid in je agenda, want op deze feestdag mogen we lekker thuis blijven. Maar voor de Antwerpenaren onder ons is het niet zomaar een dagje verlof; zij vieren Moederdag! Hoe dat komt, kan je lezen in een artikel van De Standaard van een paar jaar geleden. Maar als je graag wat inspiratie hebt over hoe je je moeder in de watten kan leggen, dan ben je op de juiste plaats!

Lekkere tapas

Voor International Friendship Day stelden we een heerlijke tapastafel samen, maar ook moeders zullen blij zijn met zoveel verwennerij.

hapjesplank.jpg

DIY handdoeken

Of is je moeder eerder zelf een keukenprinses en houdt ze van leuke accessoires? Deze cadeautip gaven we vorige Moederdag al mee: een DIY voor leuke versierde handdoeken, helemaal personaliseerbaar. Heb je ze vorige keer niet gemaakt? Dan kan je nu aan de slag!

image00011.jpg

Apperitieven

Ook gezellig samen aperitieven is altijd een schot in de roos. Als je dit graag zonder alcohol doet, lees dan zeker onze blog over mocktails. En met deze tapenades erbij scoor je gegarandeerd.

Klinken cocktails.jpg

Picknicken

Als het mooi weer is, kan je ook kiezen voor een lekkere picknick. Dankzij onze gemakkelijke checklist heb je alles bij!

picknick.jpg