Op reis

Op reis in eigen keuken

Zijn je wilde zomerplannen in het water gevallen? Ga dan gewoon op reis in je eigen keuken! Het belooft vast en zeker een exotisch avontuur te worden! Dus… waar ga jij deze zomer heen in je keuken?

FRANKRIJK

Frankrijk_0.jpg

Aaah, het zonovergoten Frankrijk is nog dichterbij dan je denkt. Kom aan je eigen tafel meteen tot rust met deze overheerlijke, vegetarische driehoekjes van appel en roquefort. Ze brengen je gegarandeerd in vakantiestemming!

MAROKKO

Marokko_0.jpg

Hou jij ook zo van bedwelmende kruiden zoals kurkuma, saffraan, munt, kaneel, komijn en gember? Dan is het tijd voor een echte Marokkaanse parel: couscous met kippenballetjes. Precies alsof je écht even in Marokko zit.

SPANJE

Spanje_0.jpg

Transporteer jezelf in een oogopslag naar het warme Spanje met het heerlijke recept voor arroz con pollo. En nadien is het tijd voor een dik verdiende siësta onder je parasol! Geniet ervan!

GRIEKENLAND

Griekenland_0.jpg

Waan jezelf meteen aan de diepblauwe Middellandse zee in Griekenland met deze frisse salade van witte bonen. Zalig voor op een warme zomerdag. Bonus: ook vegetariërs kunnen van dit recept genieten.

MEXICO

Mexico_0.jpg

Met deze taco’s met scampi en avocado voel je je meteen in Mexico. Als je je ogen sluit, zou je zomaar in het tropisch regenwoud kunnen zitten. Of aan een gezellig, wit strand. Fantastisch, toch?

Zin in iets anders?

Geen grote fan van het recept dat je gekregen of gekozen hebt? Probeer dan gerust een van de andere receptjes uit. Er is voor elk wat wils. En euh, veel plezier op je culinaire reis!