Culinaire reis

Op reis in je eigen keuken

Wil jij deze zomer toch op vakantie vertrekken? Dat kan! Ga lekker op reis in je eigen keuken en ontdek een exotische bestemming op je bord. Makkelijk, heerlijk en ongelooflijk leuk voor jezelf of je hele gezin!

PANAMA

Panama_0.jpg

Fantastisch gewoon, jij trekt even naar het verre Panama! Ga voor zon, zee en een heerlijke ceviche. Na één hapje is je vakantiegevoel meteen terug van weggeweest!

TUNESIË

Tunesië.jpg

Zin in een oase van rust, zonneschijn en heerlijke smaken? Dan is Tunesië de ideale reisbestemming in jouw keuken! Droom heerlijk weg met deze shakshuka!

DE VERENIGDE STATEN

USA.jpg

De Verenigde Staten hebben meer in hun culinaire mars dan donuts en hamburgers. Geloof je het niet? Probeer dan deze Texaanse rijstschotel uit! Zo tover je direct een Amerikaans sfeertje op je bord.

NOORWEGEN

Noorwegen_0.jpg

Zet je maar schrap, want deze Noorse vissoep doet je meteen denken aan feeërieke bergtoppen, prachtige bossen, gigantische fjorden en gezellige watervallen. Ideaal voor op een rustige, frisse zomeravond.

ITALIË

Italië_1.jpg

Deze populaire reisbestemming heeft een keuken om jaloers op te zijn. Gelukkig kan je zelf ook aan de slag! Ga voor deze lekkere pasta carbonara met courgettes en champignons en breng Italië in geen tijd in huis. Smakelijk!