Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden
Ingrediënten
Voor 1 persoon - pas aan
kalkoenfilet: 100 g
walnoten: 10 g
ui: 0.5
kippenbouillon: 75 ml
peterselie: 2 eetlepel (vers)
bieslook: 2 eetlepel (vers)
koriander: 0.5 eetlepel (vers)
citroensap
olijfolie
peper
Bereiding
Braad de kalkoenfilets in de olijfolie en voeg de gevogeltebouillon toe. Laat op een zacht vuurtje gaar stoven.
Stoof in een andere pan de gehakte ui in olijfolie en voeg daarna de gehakte peterselie, bieslook en koriander toe. Kruid met peper en giet enkele druppels van het citroensap erover. Voeg dan de gehakte walnoten toe.
Leg de kalkoenfilets op een bord en doe er het walnotenmengsel over.
Lekker met tagliatelle op een bedje van fijngesnipperde sla.
Alternatieve ingrediënten
Tip: je kan de kalkoen ook verder laten garen in de oven op 200°C.