Aardappelsalade met witloof, sla, appel en garnalen
Ingrediënten
Voor 1 persoon - pas aan
garnalen: 62.5 g
aardappelen: 1.5 (vastkokende)
witloof: 1 (stronk)
appel: 0.5
sla: 0.25 (krop)
bieslook: 0.5 eetlepel (fijngesneden)
limoen: 0.25
olijfolie: 1 eetlepel
peper
zout
Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze gaar.
Was intussen de sla en snij die in reepjes. Snij de appel en het witloof ook in fijne reepjes. Besprenkel met wat limoensap.
Maak de dressing door de olijfolie, de rest van het limoensap en de bieslook te mengen. Breng op smaak met peper
Meng de afgekoelde aardappelen met het witloof, de appel en de garnalen. Overgiet met de dressing en breng op smaak met peper en zout.