Groenteschotel van vergeten groenten

Groenteschotel met vergeten groenten

Herfst Lente Winter 30 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

koolrabi: 75 g raapjes: 75 g aardpeer: 75 g zoete aardappel: 75 g geitenkaas: 62.5 g notenmengeling: 37.5 g rode ui: 0.5 appels: 0.5 honing: 0.5 eetlepel olijfolie: 0.5 eetlepel citroensap teen look: 0.5 (geperst) tijm: 0.5 (takje) rozemarijn: 0.5 (takje verse) peper zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

Schil de groenten, snij ze in gelijke blokjes of stoom ze beetgaar in ongeveer 10 minuten. Laat goed uitlekken.

Schil de appelen, snij in partjes en besprenkel met het citroensap. Doe ze samen met de groenten en de geperste knoflook in een met olie ingevette ovenschaal. Snij de geitenkaas in dikke plakken en schik die tussen de groenten.

Rits de tijm en de rozemarijn van de takjes. Hak de noten grof en strooi ze samen met de kruiden over de groenten.

Besprenkel met honing en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven.