Provençaalse vis in papillot
Ingrediënten
Voor 1 persoon - pas aan
witte visfilet: 100 g
champignons: 75 g
tomaat: 1.5
sjalot: 0.5
teen look: 0.5
olijfolie
tijm
rozemarijn
peper
zout
Bereiding
Was de visfilets. Maak de groenten schoon. Snij de champignons in schijfjes. Snij de tomaten in 8 stukken en ontpit. Hak het sjalotje en het knoflook zeer fijn.
Neem de aluminiumfolie, verdeel de olijfolie en leg er vervolgens de vis op. Verdeel de groenten over de vis, voeg er peper en kruiden bij en sluit de folie in de vorm van papillotten. Leg de plakjes in een voorverwarmde oven op 200°C en laat de vis in ca. 25 minuten gaar worden.
Lekker met gekookte aardappelen.
Alternatieve ingrediënten
Tips:
- In de zomer is dit recept perfect voor op de BBQ!
- Mag het eens iets anders zijn? Kies dan voor heel fijn gesneden venkel. Ook courgette gaat hier goed bij.