Ravioli met mascarpone en tomaten
Ingrediënten
Voor 1 persoon - pas aan
ravioli: 125 g (verse)
tomatenblokjes: 200 g
rode ui: 0.5
rode paprika: 0.5
geraspte kaas: 12.5 g
mascarpone: 2 eetlepel
olijfolie
Italiaanse kruiden: 0.25 eetlepel
peper
zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de ravioli beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snipper de ui fijn en was en snij de paprika in blokjes.
Bak de ui glazig in een hete pan met olie. Voeg de paprika toe en bak een 5-tal minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, de mascarpone en de kruiden toe. Meng goed door elkaar en laat het geheel zachtjes pruttelen tot de paprika gaar is.
Meng de ravioli onder de saus en schep alles in een ovenschaal. Strooi er de geraspte kaas over en bak zo'n 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.